RG woningrenovatie

Historische gevel

Historische gevel

´Zorg in maatwerk´, onze visie die we graag in ieder project tot uitdrukking laten komen. Want een renovatie van de woning, badkamer of bijvoorbeeld keuken vraagt altijd om maatwerk. En dat is nu juist datgene wat RG woningrenovatie zo uniek maakt.

In de afgelopen dertig jaar hebben we uitgebreide ervaring opgedaan in het uitvoeren van een breed scala aan renovatiewerkzaamheden. Door de jaren heen weten we dus waar we tijdens een renovatieproject mee te maken krijgen. Want of er nu sprake is van een historisch pand of een recente(re) woning, het is nooit een standaardoplossing maar altijd maatwerk. Die ervaring hebben we en bespreken dit voorafgaand aan het project met u. We nemen uw wensen en ideeën door en signaleren de mogelijkheden en eventuele knelpunten die kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld met de indeling van de ruimte, het gebruik van materialen of de duurzaamheid van de renovatie. Uiteraard bieden we hierin alternatieven zodat het project uitvoerbaar is, soepel verloopt en u niet voor onverwachte situaties komt te staan. En dát vinden wij zorg in maatwerk.

RG woningrenovatie voert renovatiewerkzaamheden aan woningen en andere soorten huisvestingen uit. Daarnaast kunt u bij RG woningrenovatie ook terecht voor gevelrenovatie, een aanbouw of  bijvoorbeeld de plaatsing van een tuinhuis of veranda die op uw wensen is gemaakt. Ontdek het zelf en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.