Woningrenovatie

Het is natuurlijk heerlijk als uw woning u het woongenot geeft dat aansluit bij uw wensen en ideeën. Uiteraard kunnen deze wensen in de loop der tijd door allerlei omstandigheden veranderd zijn of heeft u een andere woning aangeschaft. Een renovatie van de woning of delen van de woning kan er dan voor zorgen dat u het woongenot weer maximaal beleeft.

RG woningrenovatie heeft in de afgelopen dertig jaar ervaring opgedaan in het optimaliseren van het woongenot in zowel historische panden als nieuwbouwwoningen. Naast complete renovaties van de woning kunt u bij ons ook terecht voor het renoveren van de badkamer, toilet of keuken. Maar ook voor het vervangen van kozijnen, herstellen van vloeren of plafonds en bijvoorbeeld het realiseren van een tuinhuis op maat. Het zijn slechts een aantal voorbeelden die we voor u kunnen uitvoeren.

Door de jarenlange ervaring weten we wat een renovatie inhoudt en waar we mee te maken kunnen krijgen. Want of er nu sprake is van een historisch pand of een recente(re) woning, het is nooit een standaardoplossing maar altijd maatwerk. Die ervaring hebben we en bespreken dit voorafgaand aan het project met u. We nemen uw wensen en ideeën door en signaleren de mogelijkheden en eventuele knelpunten die kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld met de indeling van de ruimte, het gebruik van materialen of de duurzaamheid van de renovatie. Uiteraard bieden we hierin alternatieven zodat het project uitvoerbaar is, soepel verloopt en u niet voor onverwachte situaties komt te staan. En dát vinden wij zorg in maatwerk.

Ook nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem dan hier even contact met ons op of bekijk hier enkele van onze projecten.